Disclaimer

Informatiile prezentate pe website-ul www.infiintari-firme.net, numit in continuare WEBSITE, nu constituie si nu sunt destinate sa constituie consultanta juridica. Infomatiile, continutul si materialele disponibile pe WEBSITE au doar scopul unei informari generale.

De asemenea, este posibil ca unele informatii disponibile pe WEBSITE sa nu mai fie partial sau total de actualitate. Nici un cititor al acestui WEBSITE nu ar trebui sa actioneze, sau sa se abtina de la a actiona pe baza informatiilor de pe WEBSITE fara sa solicite in prealabil consultanta juridica specializata de la un expert autorizat in domeniu. Detinatorul acestui WEBSITE nu isi asuma nici o responsabilitate pentru actiunile intreprinse de cititorii WEBSITE-ului ca urmare a aplicarii informatiilor oferite pe WEBSITE.

Utilizarea si accesul la acest WEBSITE sau la oricare resurse, materiale si linkuri prezentate pe WEBSITE nu creeaza o relatie Client – Consultant juridic intre cititor / vizitator si autorii WEBSITE-ului sau colaboratorii acestora.